Përdorimi i bimëve në mjekësi është baza e BIOREGENERA, një kompani udhëheqëse në një sektor në zhvillim të vazhdueshëm, punëtoria e pajisur mirë e së cilës për prodhimin e ilaçeve dhe produkteve bimore bazohet në ishullin e bukur të Maltës. Gama e gjerë e produkteve bimore ju lejon të gjeni përfitime dhe përgjigje për shumë sëmundje që shqetësojnë gjendjen e mirëqenies së njeriut. Falë njohurive moderne shkencore të përbërësve aktivë natyrorë dhe traditave antike, tani është e mundur të kuroni veten me fitoterapi, një botë në të cilën ka akoma shumë për të zbuluar. Pa efekte anësore, mund të përdoret që nga barku i nënës pa ndonjë rrezik, për të trajtuar të dy qeniet njerëzore dhe kafshët dhe madje edhe bimët. Me produktet specifike BIOREGENERA është e mundur të ribalancohet energjia jetësore e dikujt për arritjen e shëndetit psiko-fizik duke përqafuar dhe trajtuar aspektin specifik të homeosinergjisë, duke ju lejuar të qëndroni të shëndetshëm pavarësisht nga agjentët e jashtëm.
Veçanërisht e efektshme tek fëmijët të cilët mbi të gjitha mund të përfitojnë nga ilaçet parandaluese.

Wellness direkt në shtëpinë tuaj

Në dyqanin tonë ju mund të gjeni dhe blini, thjesht nga shtëpia juaj, mjetet juridike më të përshtatshme për nevojën tuaj për Wellness. Alergjitë, problemet e presionit, ngërçet, gripi dhe ftohjet, të përzierat dhe shumë sëmundje të tjera nuk do të jenë më problem falë mjeteve shëruese natyrore.

Produkte të veçuara

Produktet me te shitura

Le te flasim per

(kuriozitete dhe këshilla për të luftuar sëmundjet sezonale me ilaçe natyrore)

Kjo është një hapësirë ​​e dedikuar për të gjitha ato kuriozitete të vogla në lidhje me shëndetin tonë, për t’ju ndihmuar të përballeni me shqetësimet e një sëmundjeje duke u mbështetur në ilaçet tona natyrore, ku shkenca dhe natyra jetojnë në një kombinim perfekt.

Questo sito utilizza cookie Tecnici e di Terzi Parti per offrirti una migliore fruizione del nostro sito internet senza effettuare alcuna profilazione.
Per avere maggiori informazioni sulla nostra Privacy Policy, Cookie Policy o per accedere al nostro Centro Privacy clicca sui link sottostanti.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Usiamo WooCommerce come sistema di acquisto. Per il carrello e l'elaborazione degli ordini verranno memorizzati 2 cookies. Questi cookie sono strettamente necessari e non possono essere disattivati.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Rifiuta tutti i Servizi
Accetta tutti i Servizi