ansia e disagi connessi

Ankthi dhe shqetësimet që rezultojnë

Kur energjia jetësore që na përshkon nuk gjen hapësirë ​​të mjaftueshme për të qarkulluar, ajo përfundon duke shtypur derisa të na bëjë të ndihemi keq. Lind siklet, një shenjë e qartë se diçka nuk është në rregull. Jeta do të donte të "SHPPLNDRONI" në një mijë drejtime, por nuk mund ta bëjë këtë sepse ne vazhdojmë t'i tregojmë rrugën për të shkuar me rregulla dhe struktura, duke e burgosur gjithnjë e më shumë. Sa më shumë që ndjekim një orientim të saktë, aq më shumë e lidhim potencialin tonë shprehës me një model të detyrueshëm.

IDENTIKIT

Kuptimi i ankthit
Etimologjikisht "ankthi" vjen nga latinishtja "angere" që do të thotë të shtypësh, të mbyllësh fytin. Kjo ndoshta është për shkak të sensit të dërrmimit që shkakton.

Ankthi pozitiv
Shprehja "tension psikik" do të thotë të jesh i tensionuar ndaj diçkaje. Në këtë kuptim, ankthi luan një funksion të domosdoshëm duke nxitur organizmin të mobilizojë burimet e tij për të përballuar ngjarjen që duhet të ndodhë.

Ankthi patologjik ose negativ
Ankthi bëhet një gjendje patologjike kur vazhdon edhe pasi të ketë mbaruar situata provokuese e ankthit ose kur ndodh madje në mënyrë të pavarur nga ngjarjet.

Simptomatologjia
Ankthi përfshin simptoma të tilla si nervozizmi, frikë e tepërt ndaj vetes dhe të tjerëve, pagjumësi, lehtësi në të qarë, fobi, rrahje të zemrës, marramendje, të përziera, djersitje të shtuar, dobësi, dridhje, rritje të ritmit të frymëmarrjes.

Kush godet
Pothuajse të gjithë, të rriturit ndiejnë ankth për rrethanat e përditshme dhe zakonet e llojeve të ndryshme: ngjarje pune, probleme ekonomike, shëndetin e anëtarëve të familjes. Midis fëmijëve dhe adoleshentëve, ankthi ka të bëjë më specifikisht me aftësitë individuale ose cilësinë e performancës së dikujt.

Si parandalohet
Në ankth pozitiv me një ndjenjë të mbylljes në stomak dhe vështirësi të tretjes, një ndjenjë e papërshtatshmërisë, dhimbje koke nga tensioni dhe shtypja në gjoks, tre bimë me organotrofizëm zgjedhës për sistemin vegjetativ tregohen. Phytorg 30 nga Bioregenera lejon kullimin e trurit (kullimi biologjik sipas çështjes së Pol Henry) në rastet e astenisë mendore dhe psiko-biologjike. Në ankth negativ është më mirë të ndërhyhet me Phytorg 31, përbërja e bën optimale kombinimin e Tilia Tomentosa dhe Sequoia, që kanë të bëjnë me ankth të vazhdueshëm pa një shkak të vërtetë, duke siguruar qetësim të tipit nervor. Përdoret gjithashtu në raste akute të neurozës ose ngjarjeve të papritura dramatike. Ankthi duhet të zbulohet dhe trajtohet sikur nuk kuptohet se mund të bëhet si një bimë mishngrënëse që na gllabëron. Kullimi do të kryhet për 8 javë rresht me Phytorg 15, falë veprimit sinergjik të Rosmarinus officinalis dhe Secale Cereale, merret një përmirësim i kapacitetit të mëlçisë për të aktivizuar eliminimin e toksinave.

Questo sito utilizza cookie Tecnici e di Terzi Parti per offrirti una migliore fruizione del nostro sito internet senza effettuare alcuna profilazione.
Per avere maggiori informazioni sulla nostra Privacy Policy, Cookie Policy o per accedere al nostro Centro Privacy clicca sui link sottostanti.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Usiamo WooCommerce come sistema di acquisto. Per il carrello e l'elaborazione degli ordini verranno memorizzati 2 cookies. Questi cookie sono strettamente necessari e non possono essere disattivati.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Rifiuta tutti i Servizi
Accetta tutti i Servizi