Clicca e vedi maggiori dettagli

Të motivuar nga tre parime themelore siç janë funksionaliteti, prakticiteti dhe efektiviteti, formuluesit e linjës Arboris kanë udhëtuar në rrugën e tyre përmes mbi 30 vjet kërkimesh në fushën e bimëve. Të angazhuar në fushën e gjerë të analizave që kërkojnë kërkimet, ata kanë gjetur përgjigje konkrete mbi efektivitetin e parimeve shëruese të bimëve medicinale [...]

extrasconto del 20%* con il codice autunno20 su tutti i prodotti, anche quelli già in offerta!

Approfittane adesso, scade tra

* Sconto applicabile a tutti i prodotti in vendita nello shop, anche quelli già in promozione ma non cumulabile con altri codici sconto

Arboris
Arbogem
26,00
Ndihmon në përmirësimin e mikrocirkulimit kapilar dhe me variçe.
Coref
22,00
Ilaç për rregullimin e rrjedhës së tëmthit, pastrues dhe diuretik me v...
Granelli di Leggerezza
13,00
Ilaç specifik për kapsllëkun dhe atoninë e zorrëve.
Immunol
26,00
Nxit dhe stimulon mbrojtjen imune, anti-grip dhe anti-infektive.
Magnesio Supplement
22,00
Tonik rimineralizues. Parandalon spazmat e muskujve, ngërçet dhe dhimb...
Multiplus
22,00
Indikohet për një ribalancim të përgjithshëm të mineraleve.
Pronedol Gemmo
26,00
Lehtëson dhimbjen e mesit, dhimbjen e qafës.
Pronedol
26,00
Ilaç specifik për inflamacionet e sistemit osteo-artikular.
Resolforma Plus
32,00
Adjuvant në trajtimin e urisë nervore. Lehtëson ndjenjën e urisë së na...
Resolforma
30,00
Ribalancon boshtin diencefalik në rast hiperfagie, mbipeshe, mbipeshe.
Serene Blu Armony
22,00
Ilaç specifik për ankthin, stresin, nervozizmin e fortë, dhimbjet e ba...
Serene Plus
22,00
Ilaç ndihmës në aritmitë kardiake në ndryshimet sezonale ose të jetesë...
Serene
22,00
Ilaç ndihmës për nervozizmin, ankthin, pagjumësinë.
Skinact
22,00
Promovon kullimin e lëngjeve të trupit dhe funksionet pastruese të tru...

Questo sito utilizza cookie Tecnici e di Terzi Parti per offrirti una migliore fruizione del nostro sito internet senza effettuare alcuna profilazione.
Per avere maggiori informazioni sulla nostra Privacy Policy, Cookie Policy o per accedere al nostro Centro Privacy clicca sui link sottostanti.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Usiamo WooCommerce come sistema di acquisto. Per il carrello e l'elaborazione degli ordini verranno memorizzati 2 cookies. Questi cookie sono strettamente necessari e non possono essere disattivati.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Rifiuta tutti i Servizi
Accetta tutti i Servizi