Clicca e vedi maggiori dettagli

Kjo linjë e produkteve komplekse fitogemoterapeutike u krijua me synimin për të ndihmuar mjekët dhe naturopatët në trajtimin e patologjive dhe sindromave më të shpeshta që hasen në praktikën ambulatore. Këto komplekse mund të shoqërohen me terapi alopatike, osteopatike dhe fizioterapeutike (ultratinguj, terapi me lazer, etj.)

extrasconto del 20%* con il codice autunno20 su tutti i prodotti, anche quelli già in offerta!

Approfittane adesso, scade tra

* Sconto applicabile a tutti i prodotti in vendita nello shop, anche quelli già in promozione ma non cumulabile con altri codici sconto

Biofit
Bioacnfit
26,00
Aknet ne adoleshence, dermatiti kronik, dermatiti seborrheik, ekzema e...
Bioartrosifit
26,00
Ilaç për reumatizmin, artritin dhe artrozën e lokacioneve të ndryshme,...
Biobronfit
26,00
Ilaç kompleks për trajtimin e astmës bronkiale alergjike dhe jo-alergj...
cardiofit
26,00
Aritmitë kardiake: takikardi, rrahje zemre, rrahje ektopike dhe krizë...
Cisfit
26,00
Ilaç për cistitin akut dhe kronik të mashkullit dhe femrës dhe uretrit...
Climafit
26,00
Sindroma klimakterike , djersitje, takikardi, ankth.
Colifit
26,00
Sindroma e zorrës së irrituar, dysbiosis e zorrëve, meteorizëm, kolit...
Dismefit
26,00
Dysmenorrea. Sindroma premenstruale (tension nervor, mbajtje e përgjit...
Dispefit
26,00
Indikohet në dispepsi hipopeptike me tretje të ngadaltë, meteorizëm dh...
Emorfit
26,00
Indikohet në hemorroide, përfshirë gjakderdhjen, absceset anale, fistu...
Fibrofit
26,00
Mastopatia fibrocistike, fibroadenoma e gjirit. Mastodinia. Dhimbjet p...
Focifit
26,00
Trajtimi para dhe pas operacionit të vatrave dentare. Osteit kronik ma...
Gengifit
26,00
Gingiviti, plagët e kancerit, herpes simplex relapsues, stomatiti akut...
Larifit
26,00
Laringit akut dhe kronik, nazofaringit, infeksione të rrugëve të frymë...
Metalfit
26,00
Spektri i gjerë kullimi i indeve hepatokolecistike, renale dhe lidhëse...

Questo sito utilizza cookie Tecnici e di Terzi Parti per offrirti una migliore fruizione del nostro sito internet senza effettuare alcuna profilazione.
Per avere maggiori informazioni sulla nostra Privacy Policy, Cookie Policy o per accedere al nostro Centro Privacy clicca sui link sottostanti.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Usiamo WooCommerce come sistema di acquisto. Per il carrello e l'elaborazione degli ordini verranno memorizzati 2 cookies. Questi cookie sono strettamente necessari e non possono essere disattivati.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Rifiuta tutti i Servizi
Accetta tutti i Servizi