Clicca e vedi maggiori dettagli

Kompleksi i Luleve Natyrore është një linjë origjinale e përbërjeve me lule bazuar në studimet më të përparuara në sektor, të dobishëm në trajtimin e sëmundjeve më të zakonshme për shkak të stresit të jetës moderne [...].

extrasconto del 20%* con il codice autunno20 su tutti i prodotti, anche quelli già in offerta!

Approfittane adesso, scade tra

* Sconto applicabile a tutti i prodotti in vendita nello shop, anche quelli già in promozione ma non cumulabile con altri codici sconto

Natural Flowers Complex
apprensioni e fobie
Apprehensions
26,00
Për ankth dhe fobi, frikë me origjinë të njohur dhe të panjohur.
olio per massaggi
Basic Oil
24,00
Vaj masazhi që transferon efektin e luleve në trup.
riequilibrio emotivo dei bambini
Children
26,00
Për ribalancimin emocional të fëmijëve. E dobishme në hiperaktivitet,...
rafforzare la determinazione
Determination
26,00
Për të forcuar vullnetin, praninë dhe vendosmërinë.
Electromagnetic Stress
26,00
Mbrojtja nga gjeopatitë dhe stresi elektromagnetik: kompjuterë, pajisj...
Felicity
26,00
E dobishme për evokimin e lumturisë, gëzimit dhe lehtësisë. Kundër apa...
Femminine Essence
26,00
Për të kontaktuar dhe zgjeruar feminitetin tuaj. Ajo hapet për dashuri...
First Aid Cream
24,00
Për trauma, të nxira, hemorroide, djegie dhe plagë.
First Aid Essence
26,00
Ilaç emergjent për trauma, tronditje, të fikët, kriza akute emocionale...
Flowers Oil
24,00
Vaj masazhi. Ajo ekuilibron chakrat dhe rikthen rrjedhën e energjisë n...
Food Disorders
26,00
Intolerancën ndaj ushqimit dhe çrregullimet e të ngrënit: bulimia dhe...
Insomnia
26,00
Pagjumësia dhe shqetësimet e gjumit / zgjimit.
Love Delusions
26,00
Shëron plagët e zemrës në zhgënjimet e dashurisë. Ndihmon në kapërcimi...
Pregnancy
26,00
Ai mbështet shtatzëninë dhe jetën e re. Parandalon kërcënimet e aborti...
Protection Shield
26,00
Mburoja energjetike e mbrojtjes. Ai forcon, rimbush dhe pastron fushën...

Questo sito utilizza cookie Tecnici e di Terzi Parti per offrirti una migliore fruizione del nostro sito internet senza effettuare alcuna profilazione.
Per avere maggiori informazioni sulla nostra Privacy Policy, Cookie Policy o per accedere al nostro Centro Privacy clicca sui link sottostanti.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Usiamo WooCommerce come sistema di acquisto. Per il carrello e l'elaborazione degli ordini verranno memorizzati 2 cookies. Questi cookie sono strettamente necessari e non possono essere disattivati.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Rifiuta tutti i Servizi
Accetta tutti i Servizi