Clicca e vedi maggiori dettagli

Mjetet shëruese të linjës RAF janë një formulim i bazuar në lloje të ndryshme të Luleve Bach të shoqëruara në mënyrë të përshtatshme, të solarizuar, të ekspozuar ndaj amplifikatorëve të frekuencës dhe të dinamizuara, në mënyrë që të amplifikojnë më mirë vitalitetin e organizmit në lidhje me ngjarje të ndryshme (fizike dhe psikologjike) të cilat mund të prishi homeostazën e saj [...]

extrasconto del 20%* con il codice autunno20 su tutti i prodotti, anche quelli già in offerta!

Approfittane adesso, scade tra

* Sconto applicabile a tutti i prodotti in vendita nello shop, anche quelli già in promozione ma non cumulabile con altri codici sconto

Raf
RAF 1
26,00
Ilaç i dobishëm në të gjitha ato situata në të cilat ekziston një gjen...
RAF 2
26,00
Ilaç i dobishëm në të gjitha ato kushte në të cilat gjendemi duke iu p...
RAF 3
26,00
Ilaç i dobishëm kur përballemi me një ngjarje akute që na bën të mundo...
RAF 4
26,00
Ilaç unik në shfaqjen e një gjendje akute të një natyre fizike me një...
RAF 5
26,00
Ilaç i dobishëm kur sistemi i trupit reagon ndaj gjendjes akute të një...
RAF 6
26,00
I përshtatshëm për të gjitha ato kushte në të cilat gjendemi duke reag...
RAF 7
26,00
Ilaç i dobishëm në të gjitha ato kushte në të cilat sistemi i trupit r...
RAF 8
26,00
E dobishme kur reagoni ndaj stresit duke u mbledhur pasi perceptohet s...
RAF 9
26,00
Ilaç i dobishem  për shfaqjen e një gjendjeje të përfaqësuar nga një n...
RAF 10
26,00
E dobishme për ata që drejtojnë jetën e tyre duke u përmbajtur dhe duk...
RAF 11
26,00
Ilaç shumë i dobishëm për të rivendosur qetësin psh. gjate përgatitjes...
RAF 12
26,00
Ilaç i dobishëm për ata që reagojnë ndaj një ngjarjeje stresuese me nj...
RAF 13
26,00
Mjekimi par ekselencë në rezultatet post traumatike.

Questo sito utilizza cookie Tecnici e di Terzi Parti per offrirti una migliore fruizione del nostro sito internet senza effettuare alcuna profilazione.
Per avere maggiori informazioni sulla nostra Privacy Policy, Cookie Policy o per accedere al nostro Centro Privacy clicca sui link sottostanti.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Usiamo WooCommerce come sistema di acquisto. Per il carrello e l'elaborazione degli ordini verranno memorizzati 2 cookies. Questi cookie sono strettamente necessari e non possono essere disattivati.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Rifiuta tutti i Servizi
Accetta tutti i Servizi