omeosinergia

Klikoni për më shumë detaje
Filozofia Homeosynergetic e konsideron personin në tërësinë e tij si Shpirt - Shpirt - Trup dhe propozon që të përbëjë një çelës interpretimi inovativ që drejton pacientin drejt rizbulimit të vetvetes së tij më të thellë përmes njohjes së shtatë Ligjeve Universale që na rregullojnë. Prandaj konsiderohet Mjekësia e Ndërgjegjësimit [...]

Icon

Prontuario Lux (IT) 704.97 KB 405 downloads


Icon

Prontuario Lux (RU) 418.59 KB 196 downloads

Rimedio utile per la raucedine, l’ipofonia e le infiammazioni delle corde vocali
VOCALUX
26,00
Ilaç i dobishem per ngjirjen e zerit,hipofonine dhe pezmatimin e korda...
Arnilux
ARNILUX
26,00
Krem me veprim anti-inflamator, analgjezik dhe antirheumatik.
Vomilux
VOMILUX
26,00
Ilaç ndihmës në rast të përzier dhe të vjella.
Vitalux
VITALUX
26,00
Ilaç ndihme për zgjidhjen e të gjitha patologjive.
Virlux
VIRLUX
26,00
Ndihmës i shkëlqyeshëm në infeksionet virale. Efektive në infeksionet...
Vertilux
VERTILUX
26,00
Ilaç ndihmës për terapinë e marramendjes dhe sëmundjes së lëvizjes.
Vermolux
VERMOLUX
26,00
Ndihmë ilaç në terapinë për parazitët.
Ulcolux
ULCOLUX
26,00
Ilaç i dobishëm për trajtimin e lëkurës ulcerative dhe ragadiforme dhe...
Trigonellalux
TRIGONELLALUX
26,00
Krem ndihmës për trajtimin e shenjave, vatrave dhe sëmundjeve të lëkur...
Tireolux
TIREOLUX
26,00
Ilaç ndihmës në terapinë për pamjaftueshmërinë e tiroides.
Tachilux
TACHILUX
26,00
Ilaç ndihmës për terapinë e çrregullimeve të ritmit të zemrës.
Sudolux
SUDOLUX
26,00
Ilaç i dobishëm në rast të hiperhidrozës.
Stitilux
STITILUX
26,00
Ilaç ndihmës për trajtimin e kapsllëkut.
Squamolux
SQUAMOLUX
26,00
Ilaç i dobishëm në rast të problemeve të lëkurës së thatë dhe me lëkur...
Spalux
SPALUX
26,00
Ilaç i dobishëm në rast të somatizimit muskulo-visceral

Questo sito utilizza cookie Tecnici e di Terzi Parti per offrirti una migliore fruizione del nostro sito internet senza effettuare alcuna profilazione.
Per avere maggiori informazioni sulla nostra Privacy Policy, Cookie Policy o per accedere al nostro Centro Privacy clicca sui link sottostanti.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Usiamo WooCommerce come sistema di acquisto. Per il carrello e l'elaborazione degli ordini verranno memorizzati 2 cookies. Questi cookie sono strettamente necessari e non possono essere disattivati.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Rifiuta tutti i Servizi
Accetta tutti i Servizi