rimedi per la febbre

Ilaç natyral për bronkitin

Parandaloni, trajtoni dhe lehtësoni simptomat e bronkitit me produkte natyrore bimore

Ilaçet natyrale për bronkitin e bërë në fitoterapi janë një mbështetje e vlefshme terapeutike dhe në format më pak të rënda, ato ndihmojnë në lehtësimin e simptomave të lidhura dhe mbështesin terapinë e ilaçeve, duke zvogëluar marrjen e produkteve sintetike.

Le të kujtojmë se bronkiti është një sëmundje që nuk duhet të nënvlerësohet, sepse mund të shkaktojë shfaqjen e kushteve më serioze patologjike. Zakonisht bronkiti ka një natyrë virale, mund të zhvillohet si një ndërlikim i një ftohjeje të zakonshme ose një inflamacion i fytit.

Forma akute manifestohet me ethe dhe kollë të thatë e cila më pas bëhet kollë dhjami dhe katarrale. Shoqërohet me rinitit, faringjit me zë të ngjirur, gëlbazë dhe rraskapitje. Në përgjithësi, bronkiti zgjat nga disa ditë deri në disa javë në subjektet me mbrojtje të dobësuar imune.

Kura natyrale për bronkitin

Ilaçet natyrale më të njohura natyrore për bronkitin dhe të përdorura në ilaçet bimore kanë veti ekspektorante dhe balsamike, imunostimuluese dhe anti-inflamatore.

Produkte bimore për bronkit

È possibile anche ricorrere a rimedi per la febbre fitoterapici,  utili per abbassare la temperatura  e a trovare  un po’ di sollievo. Possono essere d’aiuto le droghe diaforetiche, piante medicinali in grado di indurre una profusa sudorazione disperdendo il calore in eccesso e riducendo di conseguenza la temperatura corporea.

Dallo scrupoloso  percorso di ricerca sulle piante medicinali, nei laboratori Bioregenera abbiamo realizzato prodotti in grado di agire sulla temperatura corporea, dei rimedi per la febbre realizzati senza  eccipienti di sintesi, privi di effetti collaterali e adatti anche ai bambini. Vediamone alcuni:

Grippelux
GRIPPELUX
26,00
Ilaç ndihmës për gripin dhe ethet.
Alosin
29,00
Ai mbështet mbrojtjen natyrore të trupit me ekstrakte natyrore të bimë...

Për më shumë informacion ose në lidhje me produktet natyrale na kontaktoni 0564 451 894

Questo sito utilizza cookie Tecnici e di Terzi Parti per offrirti una migliore fruizione del nostro sito internet senza effettuare alcuna profilazione.
Per avere maggiori informazioni sulla nostra Privacy Policy, Cookie Policy o per accedere al nostro Centro Privacy clicca sui link sottostanti.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Usiamo WooCommerce come sistema di acquisto. Per il carrello e l'elaborazione degli ordini verranno memorizzati 2 cookies. Questi cookie sono strettamente necessari e non possono essere disattivati.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Rifiuta tutti i Servizi
Accetta tutti i Servizi