rimedi naturali per il sonno

Ilace natyrale per gjume

I migliori rimedi naturali contro l’insonnia arrivano dalla fitoterapia. Ecco le piante officinali che aiutano a dormire

Ilaçet natyrale të gjumit më të sigurta, pa efekte anësore, janë ato që përmbajnë ekstrakte bimore, të tilla si eskolzia, lulja e pasionit, valeriana, murrizi, kërcej, balsam limoni dhe gëlqere. Fitoterapia e thotë këtë, një praktikë që përfshin përdorimin e bimëve medicinale për qëllime terapeutike për të trajtuar sëmundjet dhe çrregullimet përfshirë pagjumësinë.

Çfarë të marrësh për të fjetur? Le të zbulojmë mjetet juridike natyrore për pagjumësinë dhe për të luftuar çrregullimet e gjumit

I nostri rimedi per ritrovare il sonno

Insonnilux.m

Ilaç për të promovuar gjumin fiziologjik, i përbërë nga një përzierje e ekstrakteve të perimeve të valerianës, hops dhe lule pasionit, që do të merren në pika para vaktit të mbrëmjes dhe para se të shkoni në shtrat.

Aloseda

Linja Alodrena, ku çdo ilaç merret duke përzier katër ekstrakte të bimëve embrionale me lëng aloe, është pjesë e Aloseda, një produkt i krijuar për të luftuar pagjumësinë, i përbërë nga Tilia Tomentosa dhe ekstrakte bimore të murrizit, eskolzisë, lules së pasionit dhe xhelit të aloes.

Vetëm me disa klikime ju mund të merrni mjetet juridike të gjumit të bëra me përbërës natyralë pa efekte anësore drejtpërdrejt në shtëpinë tuaj. Na kontaktoni për çdo informacion.

Questo sito utilizza cookie Tecnici e di Terzi Parti per offrirti una migliore fruizione del nostro sito internet senza effettuare alcuna profilazione.
Per avere maggiori informazioni sulla nostra Privacy Policy, Cookie Policy o per accedere al nostro Centro Privacy clicca sui link sottostanti.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Usiamo WooCommerce come sistema di acquisto. Per il carrello e l'elaborazione degli ordini verranno memorizzati 2 cookies. Questi cookie sono strettamente necessari e non possono essere disattivati.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Rifiuta tutti i Servizi
Accetta tutti i Servizi