flogosi e allergie

Inflamacion infektiv i rrugëve të sipërme të frymëmarrjes

I ftohti i vërtetë është mbi ne: le të bëhemi gati t’i përgjigjemi sëmundjeve më të zakonshme të dimrit. Janari dhe Shkurti deri në fillim të Marsit përfaqësojnë muajt në të cilët infeksionet akute, veçanërisht të rrugëve të frymëmarrjes, bëhen ngjarja më e shpeshtë patologjike e dimrit. Në fakt, duhet theksuar se ata kanë një rëndësi sociale dhe epidemiologjike që llogarit një numër të madh të mungesave në shkollë dhe në punë të shkaktuara prej tyre: 30-55% të të rriturve dhe 65-85% të fëmijëve të moshës shkollore. Fotografitë karakteristike janë otiti, bajamet, hipertrofia adenoide, infeksionet respiratore të traktit të sipërm, ftohjet: nëse shtojmë gripin e përcaktuar siç duhet ekzistojnë mbi 64 lloje të ndryshme të viruseve. Ndjesitë janë lodhja, ethet, dhimbja e fytit, ftohja. Me këmbënguljen dhe përkeqësimin e këtyre situatave, otiti vendoset, veçanërisht në fushën pediatrike. Otiti akut mediatik është një infeksion i veshit të mesëm i shkaktuar kryesisht nga bakteret (Streptococcus pneumoniads, grupi Streptococcus A, Haemophilus influenzae). Para së gjithash, është thelbësore që të kujdeset për dietën e dikujt për t’i dhënë trupit performancë të mirë dhe për të lejuar sistemin imunitar të funksionojë me kapacitet të plotë (ujë, fruta dhe perime sezonale). Bota biologjike na ofron në natyrë një gamë të larmishme miqsh që mund të na japin mbështetje për të luftuar të ftohtin dhe format tinëzare sezonale. Rosehip është një ilaç natyral i pasur me vitaminë C, karotenoide dhe flavonoide (fruta) me organotrofizëm të theksuar për traktin respirator, për infeksione rikthyese me një natyrë anti-inflamatore dhe anti-alergjike, të rëndësishme për infeksionet e veshit të fëmijëve dhe fëmijëve. Duke përmirësuar me shtimin e Fagus sylvatica, merret një ilaç që mund të kundërshtojë format virale të sezonit: në fakt, ahu është i njohur për vetitë e tij të forcimit të linjave të imunoglobulinës (IgA). Abies pectinata (bredhi i krehur) është thelbësor për të luftuar ndjenjën e dobësimit dhe astenisë që shoqëron gjendjet inflamatore. Kombinimi përfundimtar jepet me mbërritjen e ilaçit Uncaria tomentosa (thua e maces), aktivizues imunomodulues dhe antitrupash. Rrushku i zi si një anti-inflamator sistemik dhe imunitar kompleton kullimin e nevojshëm për të parandaluar format sezonale, si dhe për të luftuar ato akute.

Questo sito utilizza cookie Tecnici e di Terzi Parti per offrirti una migliore fruizione del nostro sito internet senza effettuare alcuna profilazione.
Per avere maggiori informazioni sulla nostra Privacy Policy, Cookie Policy o per accedere al nostro Centro Privacy clicca sui link sottostanti.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Usiamo WooCommerce come sistema di acquisto. Per il carrello e l'elaborazione degli ordini verranno memorizzati 2 cookies. Questi cookie sono strettamente necessari e non possono essere disattivati.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Rifiuta tutti i Servizi
Accetta tutti i Servizi