gambe che corrono anche di notte

Këmbët që vrapojnë edhe natën!

Ndonjëherë maskat e ankthit janë vërtet të çuditshme. Ky është rasti i simptomës së quajtur "sindroma e këmbëve të shqetësuara", e cila manifestohet gjatë natës nën mbulesa me nevojën për T G SHKUAR K LEMBT, për t'i lëvizur, për të vrapuar në shtrat. Gjumi shqetësohet disa herë pasi të ktheheni në shtrat, apo edhe pasi të ecni para e prapa nëpër shtëpi. Arsyet mund të jenë të ndryshme, duket se këmbët duan të rikuperojnë ato lëvizje të shtypura gjatë ditës për shkak të një stili jetese të ulur, ose që ata duan të tregojnë një shkëputje nga pjesa tjetër e ditës. Gjatë leximit të mesazheve të trupit, këmbët na kërkojnë të SHKENJTOHEM, duke treguar një seksualitet që ndonjëherë shtypet ose nuk shprehet plotësisht. Për këtë sindromë të veçantë, një dietë pa qumësht dhe produkte qumështi është thelbësore, duke shmangur grupin e substancave nervore (metilksantinat) të tilla si kafe, çaj, guarana, xhensen, koka kola, duke rritur frutat dhe perimet sezonale, duke i dhënë një shtesë të magnezit trupi dhe futja e DEPMALUX.M me 20 pika para drekës dhe ANSIOLUX.M me 20 pika 30 minuta para gjumit. Prania e bimëve me vetitë zgjedhëse qetësuese të pushimit të ditës me një ndjenjë të fortë tensioni, sjell muskujt dhe tërë trupin një ndjenja e qetësisë së rizbuluar, ndërsa në mbrëmje shoqërohet nga një ilaç specifik si kullimi për asteninë mendore dhe distoninë e sistemit vegjetativ (ai i emocioneve). Për të lehtësuar një linjë të mirë ndihme është e nevojshme të vazhdoni marrjen për tre muaj rresht dhe të përsërisni çdo 6 muaj.

Për të lehtësuar relaksimin e këmbëve është e rëndësishme të përdorni Arsenicum Album si një ilaç homeopatik me të paktën 3 kokrra dy herë në ditë për tre muaj.

K TSHILLA P USR P USRDORIM TEMIK: tretësirë ​​uji të nxehtë dhe mjaltë, dy pika VESH BLUE (linja bioessentie), thithni fasha garzë dhe fashoni këmbët duke filluar nga kyçi i këmbës për të arritur në ijë për 20 minuta (përsëriteni një herë në javë).

Questo sito utilizza cookie Tecnici e di Terzi Parti per offrirti una migliore fruizione del nostro sito internet senza effettuare alcuna profilazione.
Per avere maggiori informazioni sulla nostra Privacy Policy, Cookie Policy o per accedere al nostro Centro Privacy clicca sui link sottostanti.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Usiamo WooCommerce come sistema di acquisto. Per il carrello e l'elaborazione degli ordini verranno memorizzati 2 cookies. Questi cookie sono strettamente necessari e non possono essere disattivati.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Rifiuta tutti i Servizi
Accetta tutti i Servizi