header bioregenera fitoterapia azienda

Cilësia dhe inovacioni

Impiantet e prodhimit të kompanisë sonë janë ndërtuar dhe vërtetuar sipas kritereve të rregulloreve më të fundit në fuqi. Pajisjet e përdorura janë më të mirat të ofruara nga teknologjia moderne dhe kjo na lejon të arrijmë qëllimin tonë: të mbajmë standardin më të lartë, në mënyrë që cilësia dhe inovacioni të mos mungojnë kurrë.
Kompania jonë i ofron klientit mjete shëruese të përshtatshme për parandalimin e vërtetë, me qëllim të mjekësisë funksionale, e cila e vendos personin përsëri në ekuilibër para se ndryshimet e kësaj të kthehen në patologji reale ose dëmtim organik të pakthyeshëm.

Ne na pëlqen të mendojmë për qenien njerëzore si një entitet i pazgjidhshëm i trupit, mendjes dhe shpirtit: vetëm duke u kujdesur për të gjitha këto nivele të ndërlidhura dhe të pazgjidhshme, mund të mendojmë t'i çojmë njerëzit drejt mirëqenies së vërtetë psikofizike.
Në këtë drejtim, ne citojmë përkufizimin e "shëndetit" të përcaktuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë në 1946 si "një gjendje e mirëqenies së plotë fizike, mendore dhe shoqërore dhe jo thjesht mungesa e sëmundjes".

Questo sito utilizza cookie Tecnici e di Terzi Parti per offrirti una migliore fruizione del nostro sito internet senza effettuare alcuna profilazione.
Per avere maggiori informazioni sulla nostra Privacy Policy, Cookie Policy o per accedere al nostro Centro Privacy clicca sui link sottostanti.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Usiamo WooCommerce come sistema di acquisto. Per il carrello e l'elaborazione degli ordini verranno memorizzati 2 cookies. Questi cookie sono strettamente necessari e non possono essere disattivati.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Rifiuta tutti i Servizi
Accetta tutti i Servizi