stato di ansia e tensione

Kur frika bën … vrapo!

Tensioni mund të luajë hile dhe të godasë barkun. Shpesh ndodh të shkojmë në një takim biznesi, ose në një takim gallatë, ose në një parti ku nuk njohim askënd dhe kjo na rrit stresin. Ndiheni gati dhe të sigurt sikur të ishte prova e jetës. Stresi prek brenda, është një frikë viscerale: në të vërtetë zorra e kap atë dhe e manifeston atë me nevojën për shkarkime diarre të dhunshme dhe të përsëritura që ndikojnë fuqimisht në atë që duhet bërë. Ndonjëherë madje na detyron të anulojmë raste shoqërore për të shmangur frikën e gjetjes së vetes në situata të turpshme; është sikur midis situatave, emocioneve dhe stomakut nuk kishte asnjë filtër të aftë të modulonte. SITUATA E RNDSISHME = EMOCION I FORT CO = KOLITI Godet në momentet më pak të përshtatshme, ju bën të pambrojtur dhe të pasigurt: ato janë “emocionet e stomakut”. Ata vijnë në prag të momenteve të rëndësishme në jetën personale ose profesionale. Një situatë tipike në të cilën mund të ndodhë kolit nervor ose spastik është para një pyetjeje ose një provimi universitar. Simptomat janë shkarkime diarre të dhunshme dhe të përsëritura. Për të parandaluar ose zvogëluar simptomat, kullimi i zorrëve duhet të përdoret për të dezinfektuar sythe (ekstroversione fiziologjike të zorrëve) dhe për të futur një dietë astringjente dhe hidratuese, pasi shkarkimet përfshijnë një humbje të konsiderueshme të elektroliteve dhe mineraleve në to. Së fundmi, është e nevojshme të rikolonizohet flora bakteriale e zorrëve për të rikthyer eubiozën dhe për të mposhtur dysbiosis. Bioregenera ka krijuar një linjë efikase të bazuar në Noni. Morinda Citrofolia, i quajtur ndryshe Nonu, është një kaçubë me gjelbërim të përhershëm të familjes Rubiaceae rreth gjashtë metra e lartë, duke prodhuar lule të bardha dhe aromatik dhe karakterizuar nga një frut me mish dhe xhelatinë. Për shekuj me radhë, Nonu është përdorur nga popullatat e Amerikës së Jugut, Karaibeve dhe Kinezëve për të riekuilibruar aktivitetin mendor dhe për mbrojtjen e imunitetit. Brenda linjës Drenel, spikat ilaçi Ginte, i cili zbaton kullimin gastro-intestinal duke shfrytëzuar sinergjinë e mrekullueshme të Ficus Carica (fico carica) me Juglans Regia (arrë e egër) me organotrofizëm zgjedhor në mukozat e ezofagut dhe me kapacitete kolagogu dhe eupeptik. . Ndërsa Tilia Tomentosa (gëlqere argjendi) lëviz për t’i dhënë veprimin e saj qetësues dhe antispasmodik në organet e brendshme të pavullnetshme, Alnus Glutinosa kryen një veprim anti-inflamator dhe qetësues për të gjithë sistemin lidhës. Marrja duhet të zgjasë të paktën 6-8 javë për të siguruar një detoksifikim të mirë. Administrohet në fazën akute (shkarkimet dhe dhimbjet spastike).

Questo esercizio:

Questo sito utilizza cookie Tecnici e di Terzi Parti per offrirti una migliore fruizione del nostro sito internet senza effettuare alcuna profilazione.
Per avere maggiori informazioni sulla nostra Privacy Policy, Cookie Policy o per accedere al nostro Centro Privacy clicca sui link sottostanti.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Usiamo WooCommerce come sistema di acquisto. Per il carrello e l'elaborazione degli ordini verranno memorizzati 2 cookies. Questi cookie sono strettamente necessari e non possono essere disattivati.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Rifiuta tutti i Servizi
Accetta tutti i Servizi