Linja e Produkteve Fitoterapeutike

Konsultohuni me linjat e ilaçeve natyrore të prodhuara nga Bioregenera. Përfitimet që mund të sjellë përdorimi i produkteve të saj tregohen për secilën linjë; duke klikuar në një linjë do të shfaqen të gjitha produktet që e përbëjnë atë dhe do të jetë e mundur të shikoni kartën me karakteristika më specifike, përbërjen dhe detaje më të hollësishme.

Alghemix

Sekreti i madh antioksidant, rimineralizues dhe anti-inflamator i algave brenda mundësive të të gjithëve

Alobab

Ne i krahasojmë emocionet e së kaluarës dhe të dorëzuarit vetëm në një prekje

Alodrena

Kullimi më i thellë dhe më efektiv i natyrës nga toksinat

Arboris

Lehtësia e zorrëve, mikroqarkullimi, zvogëlimi i peshës dhe shumë më tepër me produktet e linjës

Bioessentie

Ne rinovojmë shpirtin dhe trupin nga tensionet dhe ankthin me aromat balsamike dhe të thella të vajrave thelbësore

Biofit

Si të luftoni sëmundjet sezonale, reumatizmin, meteorizmin dhe patologjitë dhe sindromat më të shpeshta

Chakra Sense

Ndjesia e gjashtë e padukshme e Chakra Sense, kundër frikës, shkëputjeve emocionale, mungesës së autonomisë dhe pasigurisë

Dolimmun

Mburoja e vërtetë për forcimin e sistemit imunitar

Drenel

Duke eleminuar toksinat nga veshkat, mëlçia, mushkëritë dhe gjaku ne do të amplifikojmë energjitë tona jetësore

Iperfem

Ne stimulojmë seksualitetin, dëshirën dhe kënaqësinë e femrës me burimet e natyrës

Ipermax

Një aleat kundër impotencës, infertiliteti mashkullor një stimul për epsh

Lux

Ne shërojmë shpirtin, shpirtin dhe trupin për të arritur shërimin biologjik

Mineral Tonic

Një ndihmë e vlefshme për të luftuar plakjen, çekuilibrin e zorrëve dhe mungesën e mineraleve

Natural Flowers Complex

Çlirohuni nga frika, ngrini veten, zgjidhni konfliktet dhe fiksimet e brendshme duke u mbështetur në energjinë vibruese të luleve

Phytoerg

Detoksifikimi i trupit përmes përdorimit të substancave biologjike që lehtësojnë kullimin

Raf

Për të zgjidhur çdo konflikt të brendshëm

Restart

Ne eleminojmë toksinat mjedisore që grumbullohen në organe duke shkaktuar çekuilibër

Sinlux

Duke u bërë vetëdijshëm për veten dhe për atë që jemi, ne nuk zgjasim brendësinë tonë

Questo sito utilizza cookie Tecnici e di Terzi Parti per offrirti una migliore fruizione del nostro sito internet senza effettuare alcuna profilazione.
Per avere maggiori informazioni sulla nostra Privacy Policy, Cookie Policy o per accedere al nostro Centro Privacy clicca sui link sottostanti.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Usiamo WooCommerce come sistema di acquisto. Per il carrello e l'elaborazione degli ordini verranno memorizzati 2 cookies. Questi cookie sono strettamente necessari e non possono essere disattivati.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Rifiuta tutti i Servizi
Accetta tutti i Servizi