black-friday-2020

Në pritje të Black Friday2020

Black Friday 2020

Mos humbni ulje dhe promovime në produktet tona bimore

Black Friday 2020 është pranë nesh me shumë produkte fitoterapeutike për shitje në internet me çmime të zbritura në faqen e internetit të Bioregenera.com. Një mundësi e pamundur për të blerë, duke qëndruar rehat në shtëpi, duke kursyer disa euro dhe mbase më në fund të gjeni ilaçin efektiv për të parandaluar ose trajtuar një shqetësim ose një sëmundje. Data e caktuar për këtë ditë të çmendur zbritje është 27 Nëntori, por shumë produkte bimore tashmë zbriten deri në 15% dhe mund të blihen në Dyqanin tonë!

Përfitoni nga kjo mundësi, klikoni për të bërë blerjet tuaja të para super të përshtatshme!

Questo sito utilizza cookie Tecnici e di Terzi Parti per offrirti una migliore fruizione del nostro sito internet senza effettuare alcuna profilazione.
Per avere maggiori informazioni sulla nostra Privacy Policy, Cookie Policy o per accedere al nostro Centro Privacy clicca sui link sottostanti.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Usiamo WooCommerce come sistema di acquisto. Per il carrello e l'elaborazione degli ordini verranno memorizzati 2 cookies. Questi cookie sono strettamente necessari e non possono essere disattivati.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Rifiuta tutti i Servizi
Accetta tutti i Servizi