Informacion mbi cookies

Kompania BioLabel srls, ofron më poshtë informacionin në lidhje me funksionimin e cookies brenda faqes www.bioregenera.com (këtu e tutje për thjeshtësi, madje edhe vetëm "Faqen.

Çfarë janë cookie

Uebfaqja e ndërmarrjes BioLabel srls përdor cookies për t'i bërë shërbimet e saj të thjeshta dhe efikase për përdoruesit që shikojnë faqet. Përdoruesit që hyjnë në Sajt do të shohin sasi minimale informacioni të futur në pajisjet në përdorim, qofshin ato kompjuterë ose pajisje të lëvizshme, në skedarë të vegjël me tekst të quajtur "cookies" të ruajtur në drejtoritë e përdorura nga shfletuesi i përdoruesit. Ekzistojnë lloje të ndryshme të cookies, disa për ta bërë përdorimin e faqes më efektive, të tjerët për të mundësuar veçori të caktuara. Cookie-t tona ju lejojnë të ruani preferencat e futura, të shmangni ri-futjen e të njëjtit informacion disa herë dhe të analizoni përdorimin e faqes për të optimizuar përvojën e shfletimit.

Llojet e cookies që përdoren në këtë sit

Cookie teknike

Sajti përdor cookies "teknike", të tilla si cookie-t e navigimit ose seancës, që synojnë të garantojnë navigimin dhe përdorimin normal të faqes në internet, dhe për këtë arsye synojnë ta bëjnë funksionimin e navigimit brenda faqes dhe optimizimin e funksionalitetit, të domosdoshëm për të siguruar shërbime të kërkuara në mënyrë të qartë nga përdorues.

Cookie te paleve te treta

Ky lloj cookie integron funksione të zhvilluara nga palë të treta brenda faqeve të sitit siç janë ikonat dhe preferencat e shprehura në rrjetet sociale në mënyrë që të ndajnë përmbajtjen e faqes ose për përdorimin e shërbimeve të softverit të palëve të treta (të tilla si softueri për gjenerim) harta dhe softuer shtesë që ofrojnë shërbime shtesë). Këto cookies dërgohen nga fushat e palëve të treta dhe nga faqet partnere që ofrojnë funksionalitetin e tyre në faqet e faqes.

Cookies për të integruar produktet dhe funksionet e softverit të palëve të treta

Ky lloj cookie integron funksione të zhvilluara nga palë të treta brenda faqeve të sitit siç janë ikonat dhe preferencat e shprehura në rrjetet sociale në mënyrë që të ndajnë përmbajtjen e faqes ose për përdorimin e shërbimeve të softverit të palëve të treta (të tilla si softueri për gjenerim) harta dhe softuer shtesë që ofrojnë shërbime shtesë). Këto cookies dërgohen nga fushat e palëve të treta dhe nga faqet partnere që ofrojnë funksionalitetin e tyre në faqet e faqes.

Community Verified icon

Instalimi / çinstalimi i cookies. Opsionet e shfletuesit

Përdoruesi mund të kundërshtojë regjistrimin e cookies në pajisjen e tij duke konfiguruar shfletuesin e përdorur për lundrim: nëse ai përdor Sajtin pa ndryshuar cilësimet e shfletuesit, supozohet se ai synon të marrë të gjitha cookies të përdorura nga Sajti dhe të përdorë të gjitha karakteristikat.

Ju lutemi vini re se përdoruesi mund të parandalojë përdorimin e disa ose të gjithë cookie-t të përshkruara më sipër duke konfiguruar shfletuesin e përdorur për lundrim; Këtu janë disa lidhje të dobishme për ta bërë këtë.

Firefox (https://support.mozilla.org/it/kb/Attivare%20e%20disattivare%20i%20cookie);
Internet Explorer (http://windows.microsoft.com/it-it/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11);
Safari (iOS) (https://support.apple.com/it-it/HT201265);
Chrome (desktop: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=it;
Android dhe iOS https://support.google.com/chrome/answer/2392971?hl=it).

Mjetet në internet

duhet të theksohet se nga faqja http://www.youronlinechoices.com/it/ është e mundur jo vetëm për të marrë më shumë informacion në lidhje me cookies, por edhe për të verifikuar instalimin e cookies të shumta në shfletuesin / pajisjen tuaj dhe, ku mbështeten , gjithashtu për t'i çaktivizuar ato.

Community Verified icon

Questo sito utilizza cookie Tecnici e di Terzi Parti per offrirti una migliore fruizione del nostro sito internet senza effettuare alcuna profilazione.
Per avere maggiori informazioni sulla nostra Privacy Policy, Cookie Policy o per accedere al nostro Centro Privacy clicca sui link sottostanti.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Usiamo WooCommerce come sistema di acquisto. Per il carrello e l'elaborazione degli ordini verranno memorizzati 2 cookies. Questi cookie sono strettamente necessari e non possono essere disattivati.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Rifiuta tutti i Servizi
Accetta tutti i Servizi